
>
Горєлков, Дмитро Вікторович.Інформаційні технології під час підготовки спеціалістів харчової інженерії [Текст] / Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський, В. М. Червоний //
Горєлков, Дмитро Вікторович.
Управління якістю підготовки фахівців : матеріали XXII Міжнар. наук.-метод. конф. - Одеса : ОДАБА, 2017. - Ч. 1. - С. 246-248.
Додаткові точки доступу:
Дмитревський, Дмитро В`ячеславович
Червоний, Віталій Миколайович
Додаткові точки доступу:
Дмитревський, Дмитро В`ячеславович
Червоний, Віталій Миколайович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|