
>
Матко, Б. С.Удосконалення рецептурного складу напівфабрикатів солодких десертів [Електронний ресурс] / Б. С. Матко, наук. керівник : А. М. Одарченко, А. Г. Абабова //
Матко, Б. С.
Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : матеріали Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів і молодих учених, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 24 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 85.
Додаткові точки доступу:
Одарченко, Андрій Миколайович
Абабова, А. Г.
Додаткові точки доступу:
Одарченко, Андрій Миколайович
Абабова, А. Г.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|