>
Кучерук, Зіновія Іванівна.Вплив ксантану на пористість дієтичного безбілкового хліба [Текст] / З. І. Кучерук, Г. М. Лисюк, Я. В. Свірідов //
Кучерук, Зіновія Іванівна.
Прогресивні техніка та технології харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі : збірник наук. пр. Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі. - Харків, 2005. - Вип. 2. - С. 121-127.
Додаткові точки доступу:
Лисюк, Г. М.
Свірідов, Я. В.
Додаткові точки доступу:
Лисюк, Г. М.
Свірідов, Я. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|