
>
Сукачова-Труніна, С. М.Сучасні підходи до структуризації економічного потенціалу підприємства [Текст] / С. М. Сукачова-Труніна, Л. М. Смокова //
Сукачова-Труніна, С. М.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. У 2 ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 22 трав. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 2. - С. 141-142.
Додаткові точки доступу:
Смокова, Людмила Миколаївна
Додаткові точки доступу:
Смокова, Людмила Миколаївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|