>
Дєтскова, Д. О.Оздоровчі нанодобавки із пряних овочів із використаням кріогенної обробки [Текст] / Д. О. Дєтскова, наук. керівник : В. В. Погарська, С. М. Лосєва //
Дєтскова, Д. О.
Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, Держ. біотехнол. ун-т, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 72.
Додаткові точки доступу:
Погарська, Вікторія Вадимівна
Лосєва, Світлана Михайлівна
Додаткові точки доступу:
Погарська, Вікторія Вадимівна
Лосєва, Світлана Михайлівна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|