
>
Монастирський, Б. О.Практичний підхід до оцінювання рівня задоволеності послугами закладу ресторанного господарства [Текст] / Б. О. Монастирський, наук. керівник М. В. Михайлова //
Монастирський, Б. О.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХЗТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 234.
Додаткові точки доступу:
Михайлова, Марія Володимірівна
Додаткові точки доступу:
Михайлова, Марія Володимірівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|