
>
Туз, Н. Ф.Оптимізація технологічних параметрів приготування желейного мармеладу з кріас-порошками [Текст] / Н. Ф. Туз, М. В. Артамонова, Г. М. Лисюк //
Туз, Н. Ф.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 190-196.
Додаткові точки доступу:
Артамонова, Майя Володимирівна
Лисюк, Г. М.
Додаткові точки доступу:
Артамонова, Майя Володимирівна
Лисюк, Г. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|