>
Дубинина, Антонина Анатольевна.Многофункциональные пасты на основе плодоовощного сырья и критерии оценки их качеств [Текст] / А. А. Дубинина, Т. В. Щербакова, Г. А. Селютина //
Дубинина, Антонина Анатольевна.
Техника и технология пищевых производств : тезисы докл. V Междунар. науч.-техн. конф. - Могилев, 2005. - С. 58.
Додаткові точки доступу:
Щербакова, Т. В.
Селютина, Галина Анатольевна
Додаткові точки доступу:
Щербакова, Т. В.
Селютина, Галина Анатольевна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|