>
Шабля, Володимир Петрович.Порівняння плавлених сирів, отриманих за різних процедур приготування [Текст] / В. П. Шабля, О. С. Побойна //
Шабля, Володимир Петрович.
Вісник Сумського національного аграрного університету. Сер.: Тваринництво. - 2021. - Вип. 3 (46). - С. 100-106.
Додаткові точки доступу:
Побойна, О. С.
Додаткові точки доступу:
Побойна, О. С.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|