
>
Степанькова, Галина В'ячеславівна.Особливості формування структури тіста з додаванням продуктів переробки зародків вівса та кукурудзи [Текст] / Г. В. Степанькова, С. Г. Олійник, М. Т. Малафаєв //
Степанькова, Галина В'ячеславівна.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі:проблеми, перспективи, ефективність. У 2 ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 22 трав. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 1. - С. 161-163.
Додаткові точки доступу:
Олійник, Світлана Георгіївна
Малафаєв, М. Т.
Додаткові точки доступу:
Олійник, Світлана Георгіївна
Малафаєв, М. Т.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|