>
Цельнозерновой хлеб из пророщенного зерна пшеницы и ржи – перспективный продукт в оздоровительном питании [Текст] / Г. М. Лисюк, С. Г. Олейник, А. В. Голубев, С. И. Глущенко //
Новітні технології оздоровчих продуктів харчування ХХІ століття : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 21 жовт. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 133-134.
Додаткові точки доступу:
Лисюк, Г. М.
Олейник, С. Г.
Голубев, А. В.
Глущенко, Светлана Игоревна
Додаткові точки доступу:
Лисюк, Г. М.
Олейник, С. Г.
Голубев, А. В.
Глущенко, Светлана Игоревна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|