
>
Малюк, Людмила Петрівна.Головні принципи професійної етики в готельно-ресторанному бізнесі [Текст] / Л. П. Малюк, Л. М. Варипаєва, О. М. Варипаєв //
Малюк, Людмила Петрівна.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 80-річчю з дня народж. ректора ун-ту (1988-1991 рр.), д-ра техн. наук, проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Бєляєва М. І., м. Харків, 19 листоп. 2018 р. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Ч. 2. - С. 155-156.
Додаткові точки доступу:
Варипаєва, Людмила Миронівна
Варипаєв, Олексій Михайлович
Додаткові точки доступу:
Варипаєва, Людмила Миронівна
Варипаєв, Олексій Михайлович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій |