>
Nanotechnology of powdery additives from parsley and dill [Text] / V. Pogarska, R. Pavlyuk, N. Korobec, N. Tarasenko //
Новітні технології оздоровчих продуктів харчування ХХІ століття : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 21 жовт. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 137-138.
Додаткові точки доступу:
Pogarska, V.
Pavlyuk, R.
Korobec, N.
Tarasenko, N.
Додаткові точки доступу:
Pogarska, V.
Pavlyuk, R.
Korobec, N.
Tarasenko, N.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|