>
Лисюк, Г. М.Вплив продукту переробки зерна кукурудзи високої цукристості на якість і харчову цінність цукрового печива [Текст] / Г. М. Лисюк, О. М. Постнова, С. М. Тимчук //
Лисюк, Г. М.
Новітні технології оздоровчих продуктів харчування ХХІ століття : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 21 жовт. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 81-82.
Додаткові точки доступу:
Постнова, Ольга Миколаївна
Тимчук, С. М.
Додаткові точки доступу:
Постнова, Ольга Миколаївна
Тимчук, С. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|