>
Дейниченко, Григорій Вікторович.Розробка технології ягідних соусів з йодвміщуючими добавками з урахуванням їх впливу на органолептичні показники [Текст] / Г. В. Дейниченко, Т. О. Колісниченко, Т. С. Листопад //
Дейниченко, Григорій Вікторович.
Науковий вісник Львів. нац. ун-ту вет. медицини та біотехнологій ім. С. З. Ґжицького. - Львів, 2018. - Т. 20, № 85. - С. 107-113.
Додаткові точки доступу:
Колісниченко, Т. О.
Листопад, Т. С.
Додаткові точки доступу:
Колісниченко, Т. О.
Листопад, Т. С.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|