>
Горальчук, А. Б.Дослідження впливу технологічних чинників на фунціонально-технологічні властивості м'яких сирів [Текст] / А. Б. Горальчук, П. П. Пивоваров //
Горальчук, А. Б.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 27-34.
Додаткові точки доступу:
Пивоваров, Павло Петрович
Додаткові точки доступу:
Пивоваров, Павло Петрович
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|