
>
Черевко, А. И.Разработка новой технологии мясных рубленых изделий для жарения в поле ИК-излучения [Текст] / А. И. Черевко, В. М. Михайлов, И. В. Бабкина //
Черевко, А. И.
Нові технології та удосконалення процесів харчових виробництв : збірник наук. пр. - Харків, 1999. - С. 58-64.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерий Михайлович
Бабкина, И. В.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерий Михайлович
Бабкина, И. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|