
>
Фам Нгок Ту.Використання крохмалю «Cheese maker» у виробництві імітації сиру [Текст] / Фам Нгок Ту, Д. А. Левченко, С. С. Андрєєва //
Фам Нгок Ту.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, м. Харків, 8 квіт. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 1. - С. 22.
Додаткові точки доступу:
Левченко, Д. А.
Андрєєва, Світлана Сергіївна
Додаткові точки доступу:
Левченко, Д. А.
Андрєєва, Світлана Сергіївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|