
>
Свідло, А. Р.Дослідження якості дрібнодисперсних добавок із гороху в формі паротермічно обробленого пюре [Текст] / А. Р. Свідло, наук. керівник : В. В. Погарська, С. М. Лосєва //
Свідло, А. Р.
Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобув. вищ. освіти і мол. учених, м. Харків, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 79.
Додаткові точки доступу:
Погарська, Вікторія Вадимівна
Лосєва, Світлана Михайлівна
Додаткові точки доступу:
Погарська, Вікторія Вадимівна
Лосєва, Світлана Михайлівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|