
>
Гросул, Вікторія Анатоліївна.Особливості формування конкурентної стратегії підприємства ресторанного господарства [Електронний ресурс] / В. А. Гросул, К. В. Калєнік //
Гросул, Вікторія Анатоліївна.
Інноваційний потенціал сучасної економічної науки : матеріали Міжнар. інтернет-практ. конф., 17 берез. 2017 р. - Тернопіль, 2017. - С. 13-14.
Додаткові точки доступу:
Калєнік, Ксенія Володимирівна
Додаткові точки доступу:
Калєнік, Ксенія Володимирівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|