>
Кінетика сушіння м'яса яловичини способом змішаного теплопідведення [Текст] / М. І. Погожих, В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч, А. Є. Максименко //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. У 2 ч. : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2013. - Ч. 1. - С. 79-84.
Додаткові точки доступу:
Погожих, Микола Іванович
Євлаш, Вікторія Владленівна
Нєміріч, О. В.
Максименко, А. Є.
Додаткові точки доступу:
Погожих, Микола Іванович
Євлаш, Вікторія Владленівна
Нєміріч, О. В.
Максименко, А. Є.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|