
>
Гутовський, П. Ю.Вплив шроту плодів шипшини на показники якості житньо-пшеничного хліба [Текст] / П. Ю. Гутовський, наук. керівник С. Г. Олійник //
Гутовський, П. Ю.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - 2019. - Ч. 1. - С. 51.
Додаткові точки доступу:
Олійник, Світлана Георгіївна
Додаткові точки доступу:
Олійник, Світлана Георгіївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|