
>
Мідна, А. В.Дослідження впливу кріогенної обробки на вміст БАР під час отримання оздоровчих нанодобавок із пряних овочів [Текст] / А. В. Мідна, В. В. Погарська //
Мідна, А. В.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 79-80.
Додаткові точки доступу:
Погарська, Вікторія Вадимівна
Додаткові точки доступу:
Погарська, Вікторія Вадимівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|