
>
Маяк, Ольга Анатоліївна.Використання вакуумної вібраційної сушарки для переробки овочевих вичавків [Текст] / О. А. Маяк, А. М. Сардаров //
Маяк, Ольга Анатоліївна.
Innovative development of hotel and restaurant industry and food production : proceedings of I International scientific and practical Internet conference. - Prague : Oktan-Print s.r.o., 2020. - С. 108-109.
Додаткові точки доступу:
Сардаров, А. М.
Додаткові точки доступу:
Сардаров, А. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|