
>
Використання компонентів на основі хітозану в харчовій промисловості [Текст] / А. А. Дубініна, Т. М. Летута, В. Є. Новікова, Т. В. Фролова //
Scientific Letters of Academic Society of Michal Baludansky. - Kosice, 2017. - Vol. 5, No. 4. - P. 34-37.
Додаткові точки доступу:
Дубініна, Антоніна Анатоліївна
Летута, Тетяна Миколаївна
Новікова, Вікторія Євгеніївна
Фролова, Т. В.
Додаткові точки доступу:
Дубініна, Антоніна Анатоліївна
Летута, Тетяна Миколаївна
Новікова, Вікторія Євгеніївна
Фролова, Т. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|