
>
Sema, O.Improvement of the technology of lollie caramel based on isomaltitol and Vegetable additive of barberry [Text] / O. Sema, O. Aksonova //
Sema, O.
Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, м. Харків, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 95.
Додаткові точки доступу:
Aksonova, Olena
Додаткові точки доступу:
Aksonova, Olena
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|