
>
Shanina, O.Research of polysaccharide and protein supplments influence on viscous properties of glutenfree dough [Текст] / O. Shanina, T. Gavrish, I. Haliasnyi, S. Minchenko //
Shanina, O.
Technology audit and production reserves. - 2017. - Вип. 2, ч. 3 (34). - С. 30-35..
Додаткові точки доступу:
Gavrish, Tatiana
Haliasnyi, I.
Minchenko, S.
Додаткові точки доступу:
Gavrish, Tatiana
Haliasnyi, I.
Minchenko, S.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|