
>
Підвищення енергоефективності мікрохвильової обробки харчових продуктів [Текст] / С. І. Ялинич, В. О. Демченко, Є. Є. Шапошніков ; наук. керівник: О. І. Черевко, С. В. Михайлова, А. О. Шевченко //
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 292.
Додаткові точки доступу:
Ялинич, С. І.
Демченко, В. О.
Шапошніков, Є. Є.
Черевко, Олександр Іванович\наук. керівник\
Михайлова, С. В.\наук. керівник\
Шевченко, Андрій Олександрович\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Ялинич, С. І.
Демченко, В. О.
Шапошніков, Є. Є.
Черевко, Олександр Іванович\наук. керівник\
Михайлова, С. В.\наук. керівник\
Шевченко, Андрій Олександрович\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|