
>
Lou, Wenjuan.The influence of Cabernet Sauvignon wine grape pomace powder addition on the rheological and microstructural properties of wheat dough [Electronic resource] / W. Lou, B. Li, N. Grevtseva //
Lou, Wenjuan.
Cyta-journal of food. - 2021. - Vol. 19, Issue 1. - С. 751-761. - DOI 10.1080/19476337.2021.1981458.
Рубрики:
Web of Science
Scopus
Додаткові точки доступу:
Li, Bo
Grevtseva, Nataliya
,
Переход по DOI
Рубрики:
Web of Science
Scopus
Додаткові точки доступу:
Li, Bo
Grevtseva, Nataliya
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | |
2 | Електронний ресурс |