
>
Черевко, О. І.Розробка напівфабрикатів багатофункціональної дії та харчових продуктів на основі дикорослої і пряно-ароматичної сировини [Текст] / О. І. Черевко, Ю. І. Єфремов, В. М. Михайлов //
Черевко, О. І.
Наука і соціальні проблеми суспільства: харчування, екологія, демографія : матеріали IV Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 23-24 трав. 2006 р. - Харків : ХДУХТ, 2006. - Ч. 1. - С. 507-509.
Додаткові точки доступу:
Єфремов, Ю. І.
Михайлов, Валерій Михайлович
Додаткові точки доступу:
Єфремов, Ю. І.
Михайлов, Валерій Михайлович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|