>
Determining the influence of vegetable powders on the formation of ginger cookie quality [Electronic resource] / N. Lapytska, O. Shkliaiev, G. Stepankova, A. Novik, N. Hrevtseva, O. Shydakova-Kameniuka, T. Brykova, T. Gontar, O. Gorodyska, O. Vasylenko //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2025. - Vol. 3, Issue 11. - P. 6-16. - DOI 10.15587/1729-4061.2025.331105.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Lapytska, N.
Shkliaiev, O.
Stepankova, Galyna
Novik, A.
Hrevtseva, N.
Shydakova-Kameniuka, Olena
Brykova, T.
Gontar, T.
Gorodyska, O.
Vasylenko, O.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Lapytska, N.
Shkliaiev, O.
Stepankova, Galyna
Novik, A.
Hrevtseva, N.
Shydakova-Kameniuka, Olena
Brykova, T.
Gontar, T.
Gorodyska, O.
Vasylenko, O.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Електронний ресурс |