>
Technology of thermostable and frozen fillings with using dairy raw materials and sesame seeds concentrate [Text] : monograph / F. V. Pertsevoy, P. Gurskyi, V. I. Ladyka, L. Z. Shilman, I. V. Simakova, M. V. Yanchyk, G. D. Lubenko, Z. E. Garntsarek. - Saratov : Center for Social Agroinnovation of SSAU, 2020. - 111 p.
Додаткові точки доступу:
Pertsevoy, F.
Gurskyi, P.
Ladyka, V. I.
Shilman, L. Z.
Simakova, I. V.
Yanchyk, M. V.
Lubenko, G. D.
Garntsarek, Z. E.
Додаткові точки доступу:
Pertsevoy, F.
Gurskyi, P.
Ladyka, V. I.
Shilman, L. Z.
Simakova, I. V.
Yanchyk, M. V.
Lubenko, G. D.
Garntsarek, Z. E.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Електронний ресурс |