>
Дослідження показників безпеки кісткової сировини [Текст] / М. П. Головко, Л. О. Чуйко, М. Л. Серік, Т. М. Головко //
Новітні технології оздоровчих продуктів харчування ХХІ століття : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 21 жовт. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 297-298.
Додаткові точки доступу:
Головко, Микола Павлович
Чуйко, Л. О.
Серік, Максим Леонідович
Головко, Тетяна Миколаївна
Додаткові точки доступу:
Головко, Микола Павлович
Чуйко, Л. О.
Серік, Максим Леонідович
Головко, Тетяна Миколаївна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|