
>
Основи технології галузі [Текст] : робоча програма з дисципліни для студентів, що навчаються за напрямом 6.051701 спец. Технології зберігання, консервування та переробки молока / авт.-уклад.: Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, О. О. Юр'єва. - Харків : Форт, 2015. - 20 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.\авт.-уклад.\
Погарська, Вікторія Вадимівна\авт.-уклад.\
Юр'єва, Ольга Олексіївна\авт.-уклад.\
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.\авт.-уклад.\
Погарська, Вікторія Вадимівна\авт.-уклад.\
Юр'єва, Ольга Олексіївна\авт.-уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|