
>
Обоснование основных характеристик машины для формовки и дозирования грибного фарша [Текст] / А. И. Черевко, В. М. Михайлов, Ю. И. Ефремов, Н. С. Одарченко, Д. В. Дашук //
Техника и технологии пищевых производств : тезисы докл. V Междунар. науч. конф. студентов и аспирантов, г. Могилев. - Могилев : УО «МГУП», 2006. - С. 225-226.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Александр Иванович
Михайлов, Валерий Михайлович
Ефремов, Ю. И.
Одарченко, Н. С.
Дашук, Д. В.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Александр Иванович
Михайлов, Валерий Михайлович
Ефремов, Ю. И.
Одарченко, Н. С.
Дашук, Д. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|