
>
Євлаш, Вікторія Владленівна.Використання продуктів переробки ірги при удосконаленні технології самбуку ягідного [Текст] / В. В. Євлаш, Л. В. Газзаві-Рогозіна, І. В. Кондрачук //
Євлаш, Вікторія Владленівна.
Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві : VII Міжнар. наук.-практ. конф.; "Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі", X Міжнар. наук.-практ. конф., 20 верес. 2023 р. - Київ, 2023. - С. 111-113.
Додаткові точки доступу:
Газзаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна
Кондрачук, І. В.
Додаткові точки доступу:
Газзаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна
Кондрачук, І. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|