>
Research Quality of the wheat-rye bread with addition of the polyfunctional food supplement «Magnetofood» [Text] / I. Tsykhanovska, V. Yevlash, A. Alexandrov, K. Svidlo, T. Gontar //
EUREKA: Life sciences. - 2017. - Vol. 5. - P. 45-52.
Додаткові точки доступу:
Tsykhanovska, I.
Yevlash, Viktoria
Alexandrov, A.
Svidlo, K.
Gontar, T.
Додаткові точки доступу:
Tsykhanovska, I.
Yevlash, Viktoria
Alexandrov, A.
Svidlo, K.
Gontar, T.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|