
>
65.9(4Укр)325я73
Г 83
Організаційно-економічне обґрунтування виробництва вершкового масла [Текст] : метод. рек. для практ. роботи студентам ННІ перероб. і харч. вир-в / М-во аграр. політики України; XНТУСГ ; авт.-уклад.: О. В. Грідін, П. В. Гурський. - Харків : ХНТУСГ, 2010. - 34 с. - Бібліогр.: с. 33. - 5.50 грн.
Дод.: с. 30-32
Ключові слова: капітальні вкладення -- розмір капітальних вкладень -- собівартість виробництва -- вершкове масло -- економічна ефективність -- розрохунок показників -- операційний леверидж --
Додаткові точки доступу:
Грідін, Олександр Володимирович\авт.-уклад.\
Гурський, Петро Васильович\авт.-уклад.\
Г 83
Дод.: с. 30-32
Ключові слова: капітальні вкладення -- розмір капітальних вкладень -- собівартість виробництва -- вершкове масло -- економічна ефективність -- розрохунок показників -- операційний леверидж --
Додаткові точки доступу:
Грідін, Олександр Володимирович\авт.-уклад.\
Гурський, Петро Васильович\авт.-уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | ч.з.г.к. | 1 | 1 |
2 | ч.з. оиф | 1 | 1 |
3 | оиф | 57 | 57 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | ч.з.г.к. | б/н |
2 | ч.з. оиф | б/н |
3 | оиф | б/н |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 26 | 26.01 | ||
2 | 26 | 26.10 | ||
3 | 26 | 26Д | ||
4 | 27 | 27.01 | ||
5 | 27 | 27.02 | ||
6 | 27 | 27Д |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|