
>
Падун, І. Д.Шляхи формування кулінарної продукції з сиру кисломолочного для шкільного харчування [Текст] / І. Д. Падун, С. С. Андрєєва //
Падун, І. Д.
Актуальні питання та перспективи проведення наукових досліджень : матеріали ІІ Міжнар. студент. наук. конф., м. Кременчук, 8 жовт. 2021 р. - Вінниця : Європ. наук. платформа, 2021. - Т. 1. - С. 91-93.
Додаткові точки доступу:
Андрєєва, Світлана Сергіївна
Додаткові точки доступу:
Андрєєва, Світлана Сергіївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|