
>
Substantiation of the mechanism of interaction between biopolymers of ryeandwheat flour and the nanoparticles of the Magnetofood food additive in order to improve moistureretaining capacity of dough [Electronic resource] / I. Tsykhanovska, V. Evlash, A. Alexandrov, T. Lazarieva, K. V. Svidlo, T. Gontar, L. Yurchenko, L. Pavlotska //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2018. - Vol. 2, Issue 11-92. - С. 70 - 80.. - DOI 10.15587/1729-4061.2018.126358.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Tsykhanovska, I.
Evlash, Viktoria
Alexandrov, A.
Lazarieva, T.
Svidlo, Karina
Gontar, T.
Yurchenko, L.
Pavlotska, Larisa
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Tsykhanovska, I.
Evlash, Viktoria
Alexandrov, A.
Lazarieva, T.
Svidlo, Karina
Gontar, T.
Yurchenko, L.
Pavlotska, Larisa
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |