
>
Formation of the functional and technological properties of the beef minced meat by using the food additive on the nanopowder basis of double oxide of two- and trivalent iron [Electronic resource] / I. Tsykhanovska, L. Skurikhina, V. Evlash, L. Pavlotska //
Ukrainian Food Journal. - 2018. - Vol. 7, Issue 3. - С. 379-396. - DOI 10.24263/2304-974X-2018-7-3-4.
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Tsykhanovska, Iryna
Skurikhina, Lyudmyla
Evlash, Viktoria
Pavlotska, Larisa
,
Переход по DOI
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Tsykhanovska, Iryna
Skurikhina, Lyudmyla
Evlash, Viktoria
Pavlotska, Larisa
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |