
>
Колеснікова, Марина Борисівна.Розробка технології соусів-дресингів з використанням функціональних композицій фірми "Г. К. ХАН І К" [Текст] / М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, Н. В. Камсуліна //
Колеснікова, Марина Борисівна.
Прогресивні техніка та технології харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі : збірник наук. пр. Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі. - Харків, 2005. - Вип. 1. - С. 46-51.
Додаткові точки доступу:
Юрченко, Світлана Леонідівна
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Додаткові точки доступу:
Юрченко, Світлана Леонідівна
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|