
>
Danilova, I.Determination of the Nutritional Properties of Snail Meat and Its Comparative Analysis with Other Animal Species [Electronic resource] / I. Danilova, T. Fotina, T. M. Danilova //
Danilova, I.
Scientific Horizons. - 2021. - Vol. 24, Issue 12. - P. 17-24. - DOI 10.48077/scihor.24(12).2021.17-24.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Fotina, T.
Danilova, Tetiana Mikolaivna
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Fotina, T.
Danilova, Tetiana Mikolaivna
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |