
>
Товарознавство товарів тваринного походження. Розділи: Товарознавство яєць та яєчних продуктів, Товарознавство м’яса та м’ясних товарів, Товарознавство риби та рибних продуктів [Текст] : робоча програма з дисципліни / А. М. Одарченко, М. С. Одарченко, Д. М. Одарченко, З. П. Карпенко. - Харків : ХДУХТ, 2010. - 54 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Одарченко, Андрій Миколайович
Одарченко, Микола Семенович
Одарченко, Дмитро Миколайович
Карпенко, З. П.
Додаткові точки доступу:
Одарченко, Андрій Миколайович
Одарченко, Микола Семенович
Одарченко, Дмитро Миколайович
Карпенко, З. П.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|