
>
Zhelieva, Tetiana.Using sunflower protein as a component of forcemeats for frozen semi-processed minced meat products [Electronic resource] / T. Zhelieva, N. Kamsulina, O. Pavlova //
Zhelieva, Tetiana.
Journal of Food Science and Technology-Ukraine. - 2020. - Vol. 14, Issue 4. - P. 52-61. - DOI 10.15673/fst.v14i4.1915.
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Kamsulina, Nataliya
Pavlova, O.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Kamsulina, Nataliya
Pavlova, O.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | |
2 | Репозиторій |