
>
Особливості використання квасолі як продукту для забезпечення організму людини цінними корисними речовинами [Текст] / А. О. Шевченко, С. В. Прасол, Б. В. Михайлов, К. Ю. Чайка, А. О. Лахтін //
Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 24-25 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022.
Додаткові точки доступу:
Шевченко, Андрій Олександрович
Прасол, Світлана Володимирівна
Михайлов, Б. В.
Чайка, К. Ю.
Лахтін, А. О.
Додаткові точки доступу:
Шевченко, Андрій Олександрович
Прасол, Світлана Володимирівна
Михайлов, Б. В.
Чайка, К. Ю.
Лахтін, А. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|