
>
Потапов, Володимир Олексійович.Імітаційне моделювання температурної кінетики інфрачервоного жарення м’ясних напівфабрикатів [Текст] / В. О. Потапов, С. М. Костенко //
Потапов, Володимир Олексійович.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Вип. 1 (27). - С. 197-204.
Додаткові точки доступу:
Костенко, Станіслав Миколайович
Додаткові точки доступу:
Костенко, Станіслав Миколайович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій |