
>
Мороз, Д. Д.Використання гідроколоїдів під час виробництва м’ясних посічених заморожених напівфабрикатів [Текст] / Д. Д. Мороз, Т. С. Желєва //
Мороз, Д. Д.
Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали VIIІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 19-20 квіт. 2018 р. - Кривий Ріг : ДонНУЕТ, 2018. - С. 93-94.
Додаткові точки доступу:
Желєва, Тетяна Сергіївна
Додаткові точки доступу:
Желєва, Тетяна Сергіївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій |