
>
Дейниченко, Григорій Вікторович.Поліфенольні сполуки зефіру, виготовленого з використанням пюре калини [Текст] / Г. В. Дейниченко, Л. Г. Дейниченко, Т. В. Кравченко //
Дейниченко, Григорій Вікторович.
Innovative development of hotel and restaurant industry and food production : proceedings of I International scientific and practical Internet conference. - Prague : Oktan-Print s.r.o., 2020. - С. 96-97.
Додаткові точки доступу:
Дейниченко, Л. Г.
Кравченко, Т. В.
Додаткові точки доступу:
Дейниченко, Л. Г.
Кравченко, Т. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|