
>
Довганюк, А.Особливості фотометричного визначення вмісту білка в харчових продуктах біуретовим методом [Текст] / А. Довганюк, А. В. Сачко ; наук. керівник С. М. Губський //
Довганюк, А.
Матеріали студент. наук. конф. Чернівец. нац. ун-ту, Навч.-наук. ін-т біології, хімії та біоресурсів, 16-18 квіт. 2024 р.. - Чернівці : Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2024. - С. 73-74.
Додаткові точки доступу:
Сачко, А. В.
Губський, Сергій Михайлович\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Сачко, А. В.
Губський, Сергій Михайлович\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|